Duguláselhárítás szakszerűen

Házi praktikák

Abban az esetben ha a dugulás még csak gyerekcipőben jár, valamellyest leszivárog a víz a mosogatótálcából, akkor ne essen kétségbe még nem biztos hogy duguláselhárító szakemberre van szüksége, hanem próbálja meg házi praktikákkal elhárítani a dugulást! Ami szerintünk a legnagyobb ellensége a dugulásnak, az a VÍZ! Méghozzá sok, és minél forróbb, hogy a részleges dugulást, csatornazsírt fel tudja lazítani, későbbiekben ki is öblítse a csatorna rendszerből. Illetve a szódabikarbóna-ecet páros is jó lehet még a részleges dugulás elhárítására. Ez valakinek beválik, valakinek azonban sajnos nem. Abban az esetben, ha már teljes a dugulás és semennyire nem szivárog le a víz, akkor ne öntsön bele semmit! Forduljon hozzám profi duguláselhárító szakemberhez! Hívjon bizalommal a +36 30/435 7848-as telefonszámon, vagy kérjen ingyenes visszahívást ITT hogy mielőbb elhárítsuk a dugulást. Kérem sem teljes sem részleges dugulás esetén NE használjon duguláselhárító szert, mivel a legtöbb csatornacső a maró hatású anyagokkal szemben NEM ELLENÁLLÓ, valamint mivel a dugulás általában nem a cső elején keletkezik, a dugulás előtt felgyülemlett gyakran jelentős mennyiségű vízben a szer oly mértékben felhígul, hogy nem képes semmilyen érdemi hatást kifejteni.

Legtöbbször itt találkozhat a vízkő okozta dugulással. Nem is maga a vízkő okozza a dugulást, csak elősegíti a folyamatot, és nehezíti a duguláselhárítást. Ezalatt arra gondolunk, hogy minden, ami a teljesen normális használat során belekerül (szőrszálak, szappanhab, borotvahab, haj) felül rajta és eldugítja a lefolyót. Ilyen esetben is a nagyobb vízmennyiséget ajánlunk, de CSAK hideget/langyosat, mert a meleg/forró víztől szétrepedhet a fajansz! Bő víz és egy pumpa segítségével talán, még megoldhatjuk házilag a duguláselhárítást. Engedje tele a mosdót vízzel és a pumpát mozgassa le-fel. Ha a házi duguláselhárítás sikertelen, forduljon hozzám profi duguláselhárító szakemberhez! hívjon bizalommal a +36 30/435 7848-as telefonszámon, vagy kérjen ingyenes visszahívást ITT. Hívjon bizalommal az év minden napján 0-24 óráig!

Itt is sűrűn okoz dugulást az, hogy el van vízkövesedve a csatorna és a wc csésze (fajansz) is. Azt, hogy a fajansz okozza e a dugulást , könnyen megállapítható, hogyha belenéz az aljába (ahol áll a víz, bűzelzáró). Ha el van színeződve (barna, sárga,fekete), akkor tanácsos lecserélni a WC csészét, vagy vízkőoldóval próbálkozni. Amit érdemes alkalmazni, hátha megoldódik a dugulás az a víz és a pumpa, engedje tele vízzel a csészét, a pumpát pedig mozgassa le és fel, hogy fellazuljon a dugulás. Amint elkezd szivárogni a víz, töltse újra és próbálkozzon újra, amíg a dugulás meg nem szűnik. Ha a dugulás továbbra is fennáll, hívjon bizalommal hogy profin elvégezhessem a duguláselhárítást a +36 30/435 7848-as telefonszámon, vagy kérjen ingyenes visszahívást ITT.

Szerelje le a zuhanyrózsát a slagjáról,tekerjen köré egy rongyot és dugja bele a lefolyóba, szorítsa rá. Nyissa meg teljesen vizet, hátha így sikerül elhárítania a dugulást. Vagy a korábban már említett pumpát ajánljuk duguláselhárítás céljából (kád és zuhanyzó esetében), de itt próbálja meg lassan lenyomni és hirtelen felrántani, ettől fellazul a dugulás, és kis szerencsével sikeresnek mondhatja a duguláselhárítást. Ha a dugulás nem hárítható el ilyen módon, meg forduljon hozzám , duguláselhárító szakemberhez, hívjon bizalommal a +36 30/435 7848-as telefonszámon, vagy kérjen ingyenes visszahívást ITT.

Szerelje le a zuhanyrózsát a slagjáról, tekerjen köré egy rongyot és dugja bele a lefolyóba, szorítsa rá. Nyissa meg teljesen vizet, hátha így sikerül elhárítania a dugulást. Vagy a korábban már említett pumpát ajánljuk (kád és zuhanyzó esetében), de itt próbálja meg lassan lenyomni és hirtelen felrántani, ettől fellazul a dugulás és esetlegesen sikeresnek mondhatja duguláselhárítást. Ha a dugulást nem sikerült elhárítania forduljon hozzám duguláselhárító szakemberhez, hívjon bizalommal a +36 30/435 7848-as telefonszámon, minden nap 0-24 óráig, vagy kérjen ingyenes visszahívást ITT.

Remélem tudtunk segíteni hogy megelőzze a dugulást!

Ha a dugulás továbbra sem oldódott meg, hívjon bizalommal a +36−30/435−7848 telefonszámon, akár duguláselhárítási tippekért/tanácsokért is.

Hívjon most