Duguláselhárítás szakszerűen

Rólunk

Bizonyára felmerül a kérdés, hogy miért hívjon duguláselhárító szakembert, valamint az is, hogy miért engem válasszon.

Nos ezekre a kérdésekre szeretnék válaszolni.

Több mint öt éve foglalkozom duguláselhárítással és minden ehhez kapcsolódó tevékenységgel. Ez idő alatt a dugulás összes okát, és a duguláselhárítás csínyját-bínyját megtapasztaltam, ez alapján állítottam össze a lehető legkorszerűbb gépparkot. A Rothenberger cég által forgalmazott duguláselhárító gépekkel dolgozom, amelyek segítségével a duguláselhárítás a fal megbontása nélkül is kivitelezhető. A duguláselhárításban szakmai jártasságot, tapasztalat útján szereztem, így a gyakorlatias, precíz és célszerű problémamegoldás híve vagyok.

Előre egyeztetett, FIX, reális árakon éjjel-nappal állok rendelkezésére. Nálam mindig Ön az első, a célom, hogy minél hamarabb, minél jobb, tartósabb és olcsóbb megoldást találjak a dugulás megszüntetésére.
Tapasztalatom és precizitásom biztosítékául az elvégzett munkákra garanciát vállalok.

Miért engem válasszon?

A duguláselhárítás sok esetben megoldható házilag, azonban ha sikertelenek a próbálkozások mindenképp forduljon duguláselhárító szakemberhez!

Sajnos a házi duguláselhárításhoz közforgalomban kapható eszközök nem a legmegfelelőbbek.

A duguláselhárító szerek erősen maró hatású mivoltukból adódóan a csatornát károsíthatják úgy, hogy közben a duguláselhárítás kísérlete sikertelen, és néha még minket duguláselhárítókat is meg tud izzasztani.

Mindenféle barkácsboltban kapható kézi csőgörény pedig mindamellett hogy a csatorna hajlataiban éles szögben törik meg és kidörzsölheti a cső falát, nagyon könnyen eltörhet és a csőben maradva még tovább rontja az amúgysem kellemes helyzetet, megnehezítve a duguláselhárítást. A csatorna esetleges sérülése esetén további problémák merülnek fel.

A szennyvíz esetében méretlen vízről beszélünk, nem lehet pontosan megmondani hogy mennyi folyik a csatornába és mennyi folyik esetlegesen az épület alá vagy olyan helyekre ahol problémát okozhat a rendszerből kiszivárgó szennyvíz.
Ezért érdemes duguláselhárító szakemberhez fordulni, aki gyakorlottan, gyorsan elhárítja a dugulást.

Engem pedig azért érdemes választania mert gyorsan szakszerűen végzem a duguláselhárítást, munkámra garanciát vállalok, a telefonon előre egyeztetett tényezők alapján FIX árat tudok mondani és további rejtett költségek nem merülhetnek fel a duguláselhárítás közben!

Duguláselhárító szakemberként én nem pusztán munkaként tekintek a tevékenységemre.

Ez számomra hivatás, mindig kerestem benne az újabb kihívásokat, és bár sokak számára ez furcsa lehet, de gondoljunk csak bele egy pillanatra, hogy mennyire természetesnek vesszük a jól működő csatornát az életünkben, és mennyi kellemetlenséget, problémát okozhat ha akár csak egyetlen napra is le kell mondanunk róla!

A konyha, fürdőszoba szinte azonnal válik használhatatlanná, és éppen ezért fontos, hogy a dugulás mihamarabb elhárításra kerüljön.

A csatorna minden lakhely elsődleges komfortgépészeti eleme, egy gyakran elfeledett kényelmi berendezés.
A duguláselhárítók egyik mondása, hogy a jó csatorna, olyan mint a levegő, hiszen amíg van, fel sem tűnik, a hiánya, vagy romlása viszont igen hamar észrevehető. Emiatt a duguláselhárító feladata, hogy oly precízen és gyorsan végezze a duguláselhárítást, hogy a lehető legkisebb kényelmetlenséget okozza a csatorna használóinak.

Mindig igyekszem a csatornatisztítást, és a duguláselhárítást a legalkalmasabb helyről (hozzáférési pontok, tisztítónyílások, aknák) szinte észrevétlenül végezni, mivel számomra az ügyfelek elégedettsége is jelentős szempont, legyen az WC, mosdó, mosogató, vagy akár egy átemelőszivattyú aknája.

Bár mindig minden tőlem tellhetőt megteszek, hogy a dugulás mihamarabb elhárításra kerüljön, sajnos vannak esetek amikor a csatornatisztítás önmagában nem elegendő, hiszen a sérült csatornába folyó szennyvíz egésze sosem jut el a rendeltetési helyére, viszont a sérült csőből a csatorna mellé szivárogván komoly károkat okozhat a környezetében. Alámoshat berendezési tárgyakat, épületeket, áztathatja emeletes házak födémét.

Gépparkomat aszerint állítottam össze, hogy mindamellett hogy, minél sokrétűbben végezhessek duguláselhárítást, és minden jellegű dugulást elháríthassak, (akár WC, padlóösszefolyó, zuhanyzó, mosdó vagy mosogató az áldozat) az esetleges komolyabb problémákat is könnyen feltérképezhessem.

Sokat tanulmányoztam a csatornarendszerek kiépítéséből, nem megfelelő szereléséből, kivitelezés hibáiból adódó problémákat, és a megfelelő kiépítettségű rendszerek egyéb okokból adódó hibáit is, hogy akár már a dugulás elhárítása KÖZBEN is pontos következtetéseket vonhassak le a cső állapotáról, a szerelés minőségéről, és pontos tanácsot adhassak Önnek, az esetleges karbantartásról amivel elejét veheti az újabb dugulás kialakulásának, hogy a későbbiekben ne legyen szüksége duguláselhárító szakember segítségére.

Kérem olvassa hát el a HÁZI PRAKTIKÁK rovatot is, lehet, hogy már ott megtalálja a megoldást!

Amennyiben ott nem talál az Ön számára megfelelő módot a dugulás elhárítására, kérem hívjon a +36−30/435−7848 telefonszámon, hiszen az év minden napján 0-24 óráig NON-STOP elérhető vagyok.
Elhivatottságom jeleként, és szakértelmem zálogaként a munkámra GARANCIÁT vállalok, és minden esetben telefonon előre egyeztetett FIX áron dolgozom, így Ön már az előtt tudhatja mennyibe kerül a duguláselhárítás mielőtt egyáltalán Önhöz érkezem, és biztos lehet benne, hogy nincs semmilyen rejtett költség, semmi plusz.

Hívjon most